Word affiliate partner van floowtravel.com

U heeft een website en u wilt er graag geld mee verdienen? Meld u zich dan vandaag nog aan bij de affiliate campagne van floowtravel.com. 
Op deze pagina vindt u alle informatie. 

mail naar:
maarten.lips@floowtravel.com of meld u zich hier direct aan bij het partnernetwerk van Daisycon of Tradetracker.

 

Directe support

Wij verwelkomen u graag als samenwerkingspartner en zijn van mening dat een succesvolle samenwerking alleen mogelijk is indien er geregeld communicatie, overleg en afstemming is om de samenwerking te optimaliseren. Bij Floow Travel heeft u een direct aanspreekpunt. U kunt contact met ons opnemen via info@floowtravel.com.

 

Hoge conversie en commissies

Door ons concept als dynamische reisorganisatie bieden wij een enorm productaanbod met meer dan 5.000 accommodaties verspreid over alle populaire toeristische regio’s binnen en buiten Europa. Dankzij een geavanceerd calculatiesysteem  kunnen wij dagelijks een zeer scherp geprijsd en up-to-date aanbod tonen. Daarnaast  zijn wij dagelijks bezig om de gebruiksvriendelijkheid en zoek- en boekmethoden van onze website te optimaliseren op basis van ingenieuze meetsystemen. Dit resulteert in zeer hoge conversies die in combinatie met de hoge commissies Floow Travel tot uw perfecte samenwerkingspartner maken.

 

Divers goed converterend promotiemateriaal

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf te kiezen welk promotiemateriaal u in wilt zetten, om de bezoekers van uw site door te sturen naar onze site. U kunt hiervoor gebruik maken van onze product-feeds, fraaie banners en diverse tekstlinks. 

 

Daisycon en Tradetracker

Floow Travel werkt samen met Daisycon en Tradetracker. Dit partnership is gratis en aanmelden kan direct via deze pagina's: Daisycon of Tradetracker.

 

Andere samenwerkingsvormen met Floow Travel? 
Neem contact met ons op!

Heeft u ideeën over andere samenwerkingsvormen met Floow Travel of speciale wensen voor Floow Travel promotiemateriaal op uw site? Wij staan altijd open voor uw ideeën en bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Mocht u een voorstel willen doen, dan kunt u uw ideeën beschrijven en mailen naar maarten.lips@floowtravel.com