Floow in de media 


Floow Travel onderdeel Pelikaan Reizen Groep

Pelikaan Reizen en Floow Travel hebben de krachten gebundeld. Sinds 1 oktober is Floow Travel onderdeel geworden van de Pelikaan Reizen Groep.

Lees meer

 

Video - Winnaar van De Parade bekend!

Floow Travel heeft samen met Bentour Reizen, FTI, Holidaytaxi’s en Holiday Extra’s een volledig verzorgde reis kunnen verloten onder alle reisagenten die aanwezigwaren bij de eerste editie van dit netwerkevenement ‘De Parade’. 

Lees meer

 

 

Floow travel kiest Holiday Taxi's als exclusieve transferleverancier - 18 Juni 2018

Floow Travel & HolidayTaxis Group hebben hun partnership uitgebreid met een exclusieve samenwerking en een gezamenlijke API-integratie, zodat ze het service-level nog verder kunnen uitbreiden wat ten goede komt aan de ‘Customer Experience’ van de klanten. Dat laten beide bedrijven weten.

Lees meer

 

Floow travel start met My Booking - 15 Juni 2018

Floow travel vervangt de papieren reisbescheiden met de onlinevariant: My Booking. De dynamische touroperator is hiermee naar eigen zeggen de eerste in Nederland die de klant een volledig gepersonaliseerde boekingspagina toestuurt.

Lees meer

 

Floow travel gaat de grens over - 02 mei 2018

Floow Travel heeft het roer rigoureus omgegooid. Boekjaar 2018 staat in het teken van Floow Travel 3.0. Gepersonaliseerde content staat hierbij voorop. Daarnaast gaat directeur Maarten Lips de grens over en gaat samenwerken met partners in België en Frankrijk.

Lees meer

 

Floow travel bereikbaar via WhatsApp

Vanaf heden is ons service team ook bereikbaar via WhatsApp. Naast bellen, chatten en mailen kun je ons nu dus ook gewoon een appje sturen, dat is wel zo makkelijk! Ons WhatsApp nummer is; +31 (0) 653230964. Direct appen? Klik dan hier.

 

Nieuwe functie voor Juliëtte Roos - 05 maart 2018 

Juliëtte Roos is benoemd tot salesmanager bij Floow Travel en Bentour Reizen. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de verkoop via de retail.

Lees meer

 

Succesvolle agenten-avonden van OAD, Sunny Cars, Floow travel en Bentour - 15 december 2017

De afgelopen twee weken werden reisagenten uit het hele land getrakteerd op een exclusieve voorpremiere van de film ‘huisvrouwen bestaan niet’ in combinatie met een productpresentatie. Voorafgaand aan de film presenteerden Oad, Sunny Cars, Floow Travel en Bentour hun laatste nieuws. 

Lees meer

 

Floow travel viert haar 40.000ste boeking - 06 oktober 2017

Vol trots willen wij mededelen dat Floow Travel haar 40.000ste boeking heeft behaald, met dank aan onze trouwe klanten. Wij hebben ze volledig in de watten gelegd. Voordat de vakantie begon, hebben wij ze verrast met een reischeque t.w.v. €250,-. Om de vakantie compleet te maken hebben wij stoelen voorin het vliegtuig geregeld, een privé transfer gereserveerd, in de hotelkamer een fles Cava en last but not least, een heerlijk drankje op de terugreis om de vakantie mee af te sluiten! Op naar de 50.000!

Lees meer

 

Floow Travel breidt wintersportaanbod uit - 04 november 2016

Met een zeer positief resultaat op zomerboekingen en een voortvarende start rondom de wintersportboekingen lijkt Floow Travel af te stevenen op een sterk boekingsjaar.

Lees meer

 

 

Floow Travel heeft de flow te pakken - 22 augustus 2016

Floow Travel lijkt de flow te pakken hebben, want het bedrijf dat tien jaar geleden door Maarten Lips werd opgericht, blijft groeien. “De retail heeft daaraan een hele belangrijke bijdrage geleverd”, aldus Lips tijdens Floow’s Drinks & Bites waar ondanks de stortbuien ruim 100 reisprofessionals op afkwamen. 

Lees meer

 

Druk strandfeest Floow Travel doorstaat stortbuien - 22 augustus 2016

Ondanks dat Nederland vrijdagavond langdurig werd getroffen door één van de hevigste regenbuien van het jaar, beleefde Floow Travel samen met honderd gasten een geslaagd strandfeest, mét BBQ in Scheveningen.

Lees meer

 

Floow Dynamic verdubbelt aantal reizigers – 15 juni 2016

Floow Travel lijkt een gouden formule gevonden te hebben met het ‘Virtuele Tour Operating Systeem Floow Dynamic’. Het recent geïntroduceerde systeem laat nu al een verdubbeling van het aantal reizigers zien. Floow Travel is opvallend zichtbaar in verschillende boekingssystemen met een onuitputtelijk aanbod aan accommodaties en bestemmingen.

Lees meer

  
HolidayTaxis gaat samenwerking aan met Floow Travel – 13 juni 2016

Floow Travel is een samenwerking aangegaan met HolidayTaxis, waarbij de transfers van HolidayTaxis direct bij te boeken zijn. Agenten kunnen via het B2B systeem van Floow Travel direct (met één klik) een retour transfer toevoegen aan het gekozen pakket.

Lees meer

 
PR-manager Flo versterkt het team in Den Haag – 9 juni 2016

Een warm welkom voor Floow Travel’s nieuwe PR-manager! Vanaf vandaag geeft zij jullie een kijkje in de wereld achter Floow Travel. In de komende tijd zal zij je op de hoogte houden van alle noviteiten bij Floow Travel. Time flies when you’re having fun; letterlijk en figuurlijk een vliegende start in haar nieuwe PR-functie.

Lees meer

 
Floow Travel lanceert nieuw boekingssysteem – 8 januari 2016

Floow Travel is het jaar gestart met het introduceren van een nieuw online boekingssysteem. In dit boekingssysteem zijn de reizen van zowel Floow Travel als Floow Dynamic opgenomen. “En dat maakt het systeem ongelooflijk simpel en gemakkelijk”, zegt Yasmin Baranyo (Floow Travel) tegenover TravelPro.

Lees meer

 
Floow Dynamic in Waverunner – 8 juli 2015

Floow Dynamic, de virtuele touroperator waarmee reisagenten zelf reizen kunnen samenstellen, is vanaf nu beschikbaar in Waverunner. Accommodaties van Floow Travel, NT Incoming en Eurotours kunnen worden gecombineerd met vluchten van prijsvechters, aangeboden als pakket onder het label Floow Dynamic. Er zijn meer dan 5.000 accommodaties beschikbaar.

Lees meer