Wintersport, groepsreizen en incentives

Met uw organisatie, schoolklas, sportvereniging, vriendenclub, familie of collega’s een stedentrip maken, een zonninge relax bestemming bezoeken of naar de sneeuw in Oostenrijk? Onze enthousiaste en ervaren reisprofessionals stellen voor u de perfecte groepsreis samen. Groepsreizen betekent herinneringen creëren om achteraf samen deze waardevolle herinneringen te kunnen delen.

Maatwerk

Het organiseren van een groepsreis vergt veel kennis en ervaring. Elke klant is per slot van rekening anders en heeft daardoor andere wensen en inzichten over de invulling van de reis. De reisprofessionals van Floow Travel bieden daarom maatwerk. Uw wensen en specifieke ideeën worden in kaart gebracht en in overleg met u stellen wij vervolgens een programma samen.  Dit programma sluit naadloos aan bij uw verlangens, gewenste activiteiten en beschikbaar budget.

Incentive reizen

Een groepreis met een zakelijk karakter? Een incentivereis is een ideale methode om uw personeel te motiveren, uw omzet te verhogen en de teamspirit te verbeteren. Tevens is het de manier om uw personeel of zakenrelaties eens te verwennen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een incentivereis. Of u nu sportief en grensverleggend bezig wilt zijn, spanning en sensatie zoekt of  een plezierig samenzijn wilt creeeren. Al naar gelang uw insteek en uw budget kunnen wij de juiste reis voor u samenstellen. Doordat een goede incentivereis zichzelf terugverdient, is het ook een beloning voor u.

De werkwijze

Onze reisprofessionals inventariseren samen met u uw ideeën over de reisbestemming, reisperiode, het beschikbare budget, de doelgroep en het doel van de reis. Vervolgens zullen wij samen met u een orienterend gesprek inplannen om al uw wensen in kaart te brengen.  U ontvangt vervolgens van ons geheel vrijblijvend een offerte.

Het resultaat

Het resultaat is dat wij alle noodzakelijke voorbereidingen treffen, een volledig draaiboek maken en uw reis tot in de puntjes verzorgen. De volgende aspecten maken deel uit van het draaiboek.:

  • Vervoer van Nederland naar de plaats van bestemming en v.v.
  • Transfer van luchthaven naar het hotel en v.v.
  • Het hotel en eventuele maaltijden
  • De check- in bij de accommodatie
  • Indien gewenst Nederlandstalige begeleiding voor de gehele reis.
  • Een alternatief programma voor de eventuele niet-actieve deelnemers
  • Het organiseren van al uw gewenste activiteiten

Interesse in een offerte? bel of mail ons!