De beste vakantiedeals van Mare Tours via Floow Travel

Mare Tours is al ruim 30 jaar een vaste waarde in de toeristische sector en beschikt over een netwerk van 18 eigen reisbureaus in België. Boek hier een klassieke "package-reis" bij een van de bekende touroperators, laat je eigen reis op maat maken of bekijk een van de vele eigen Mare Tours producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nederlandstalig-begeleide rondreizen, diverse thema reizen zoals Salsa, Golf en Duiken, of een unieke U.S.A. of Canada roadtrip.

 

Unieke online brand Floow Travel

Sinds 1 mei 2017 beschikt Mare Tours ook over een unieke online brand, Floow Travel, die elke dag speciaal voor jou de beste vakantiedeals uitzoekt. Met bijna 5.000 accomodaties en talloze campings is er voor iedereen wat wils. 

 

Kies jouw ideale vakantie via de Floow Finder

Mare Tours maakt via www.floowtravel.nl gebruik van de modernste technieken om een zo compleet mogelijk aanbod ter beschikking te stellen. Gebruik de Floow Finder om het realtime aanbod van talloze vliegtuigmaatschappijen met vertrek vanuit diverse luchthavens zowel in binnen- als buitenland te doorzoeken en kies jouw ideale vakantie tegen het meest voordelige tarief: de beste deal dus!
 

Contactinformatie Mare Tours: 

Diestsesteenweg 141
3202 Rillaar
online@maretours.be
+32 (0) 16 50 22 22