Over Floow Travel

In 2006 heeft Maarten Lips, na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij grote reisorganisaties, Floow Travel opgericht. De achterliggende reden was onvrede met het starre productaanbod op de Nederlandse markt dat niet meer aansloot bij de wensen van de ervaren vakantieganger. Door strak koers te houden en steeds opnieuw te investeren in mankracht en de nieuwste technische ondersteuning is Floow Travel uitgegroeid tot een van de meest dynamische, flexibele en innovatieve reisorganisaties in Nederland. Het vrijwel onuitputtelijke, bijna wereldwijde, productaanbod speelt continu in op de steeds veranderende vraag van de klant. De klant vraagt en Floow Travel levert.

Dynamisch en flexibel

Door gebruik te maken van de modernste technieken koppelt Floow Travel het real-time productaanbod van talloze luchtvaartmaatschappijen vanaf diverse luchthavens in binnen- en buitenland. Dit geeft de vrijheid om te vertrekken vanaf waar u wilt, voor zolang als u wilt en (niet onbelangrijk) tegen een prijs die u wilt. Bovendien kunt u eindeloos combineren. Altijd al een citytrip Wenen willen combineren met een zonnig bezoek aan een van de van de Spaanse costa's. Het kan bij Floow Travel! Toch maar liever vanaf het bekende Schiphol of vanaf de lowcost-carrier-luchthaven Weeze? Boek het bij Floow Travel en combineer met een accommodatie naar keuze.

De beste Deal?

Ja! U heeft namelijk alles in eigen hand. De keuze voor de luchtvaartmaatschappij, de luchthaven, wel of geen vervoer naar de accommodatie en natuurlijk de accommodatie zelf. Met bijna 5000 accommodaties en talloze campings zit er echt altijd iets voor u bij.

Verdwaald in het productaanbod?

Ziet u door de bomen het bos niet meer in het grote last-minute aanbod of kunt u geen keuze maken uit onze bijna 5000 fantastische accommodaties? Dan helpen wij u graag op weg. Met de Floow Finder heeft u in no-time een heerlijke reis.

Kent u Flo al?

Flo (kort voor Florence) is onze nieuwe reislustige PR manager. Zij struint onze bestemmingen af op zoek naar de leukste plekjes. Haar tips deelt zij op graag met u. Volg Flo daarom op Facebook.

Wensen of vragen?

Bij specifieke wensen of  vragen, voor, tijdens of na de reis of kunt u vertrouwen op de reisprofessionals van Floow Travel.  Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.